Új Panhans 680/200 lapszabászgép kibővített alapcsomaggal

2020 március 30. hétfő

A júniusra elhalasztott HOLZ-HANDWERK faipari kiállításon fogja bemutatni a Hokubema többek között új Panhans 680|200 típusú formatizáló körfűrészét szuper könnyen járó, és karbantartást nem igénylő dupla görgős tolókocsijával.

A Sigmaringenben található HOKUBEMA az alapgépekre specializálódott, és a Holz-Handwerken fogja bemutatni új 680|200 típusú Panhans formatizáló körfűrészét. Ez a típus a 690-es modell utóda, mely kiemelkedő megbízhatóságával már bizonyított a piacon.

Fagépszer Plusz Kft. által formaglmazott Panhans 680/200 típusú új formatizáló körfűrész

Az új modell egyrészt a korábbi tulajdonságokra épül, ugyanakkor teljes átalakításon esett át. A kiváló minőségű alapfelszereltség mellett a gépet egy különleges tulajdonsága emeli ki, mégpedig egy szuper könnyen járó dupla görgős tolókocsi precíz futással. Bármely tetszőleges pozícióban fokozatmentesen rögzíthető. A könnyed járás sok évnyi terhelés és szennyeződés mellett is megmarad. A dupla görgős tolókocsi semmiféle karbantartást nem igényel. A hosszütköző szöge mindkét irányban 46°-ig kézzel állítható. Egy, a keresztszán síkja alá helyezett digitális kijelző pontosan mutatja a szöget. A keresztszánt, amennyiben éppen nincs rá szükség, egyik oldalánál fogva ki lehet fordítani. Másrészt a fémkeret kihúzásával jelentősen kibővíthető nagy munkadarabok és szögvágások esetén is. Következésképp a kezelőnek a vágáshoz nem kell többé kézzel támasztania a nagy és nehéz munkadarabokat.

A Panhans ezenkívül biztonságtechnikájának széles választékát is bemutatja gépek és üzemek részére. Egy példa erre a Panhans 76 típusú előtoló egysége asztali és formatizáló körfűrészekhez. Ez az előtolómű nemcsak védelmet biztosít a fűrészlap ellen saját elszívó csatlakozásával, hanem lehetővé teszi a pormentes munkát, és így hozzájárul az egészség megőrzéséhez is. Az előtolóművet szerszámok nélkül gyorsan és egyszerűen fel lehet szerelni a különféle márkájú formatizáló körfűrészek párhuzamos ütközőjére.

Fagépszer Plusz Kft. által forgalmazott Panhans (Hokubema) 680/200 típusú formatizáló körfűrész alkatrész Fagépszer Plusz Kft. által forgalmazott Panhans (Hokubema) 680/200 típusú formatizáló körfűrész Fagépszer Plusz Kft. által forgalmazott Panhans (Hokubema) 680/200 típusú formatizáló körfűrész
A szögütközőt egy süllyesztett digitális kijelző segítségével lehet beállítani. A kihúzható teleszkópos keret illeszkedik a munkadarab méretéhez. Könnyen járó és karbantartásmentes dupla görgős tolókocsi

Forrás

Fagépszer Plusz Kft.

  • Cím

    6000 Kecskemét, Úrrét tanya 79/A.

  • Mobil

    +36 (30) 370-1364

  • E-mail cím

Betöltés alatt...
Ajánlatkérés