Alkatrészellátás

Szolgáltatásaink hátterében az általunk képviselt gyártó cégek évtizedeken keresztül összegyűjtött tapasztalata, az innováció, gazdaságosság melletti elkötelezettsége és az összeforrott, ügyfelek iránti lojalitást szem előtt tartó szakembergárdája áll.

Ezen háttértámogatással és saját kollektívánk folyamatos továbbképzésével az alábbi szolgáltatásokat biztosítjuk ügyfeleinknek: technológiai tanácsadás, faipari technológiák tervezése, szerviz, alkatrészellátás, finanszírozás.

Alkatrész, szerszám akár 24 órán belül

Azonnal, amire szüksége van

Minden általunk szervizelt faipari gép gyártója fontosnak tartja, hogy ügyfeleink hosszú távon elégedettek legyenek termékeikkel, ennek érdekében gyártmányaikhoz hosszú távon biztosítják a cserealkatrészeket. Ma már sok esetben 24 órán belül, de akár ennél rövidebb idő alatt is tudjuk biztosítani az ilyen jellegű igényeket.

WEINIG alkatrészek, tartozékok

Aki a WEINIG-ben megbízik, egy rendkívüli partnerkapcsolatba lép be. Ez vonatkozik természetesen a tartozékok és alkatrészek ellátására is.

Ezzel Ön egy biztos oldalon áll. A szakmában egyedülálló szervezési struktúra eredményeként minden kívánt darab a legrövidebb időn belül a helyszínen van. Így az ÖN gépének termeléskiesési ideje minimálisra redukálódik.

Tauerbischofsheinből hetente 20 t anyag jut gyorsan és pontosan a világ minden tájára. Az alkatrészraktár minden igényt kielégít. A "hotline" telefonnal több nyelven elérhető.

Megmunkálószerszámok a WEINIG-től

A legjobb faipari gép is csak annyit ér, mint a szerszám, amellyel felszereli, ami a közvetlen munkát végzi a fán. A WEINIG, mint a világszerte vezető gépgyártó, nagyon jól tudja, mit jelent ez.

Profitáljon Ön is a WEINIG fejlesztéseiből, és döntsön az eredeti WEINIG szerszámok mellett! A WEINIG minden géptípushoz az ideális szerszámokat szállítja, amiket a precizitás országában, Svájcban gyárt saját gyárában.

Holz-Her alkatrészellátás

Az általunk képviselt Holz-Her cég 20 évig biztosítja a cserealkatrészeket gyártmányaihoz. Szükség esetén a megrendeléseket a lehető legrövidebb idő alatt teljesítjük és segítünk a szükséges alkatrész pontos beazonosításában.

Standard szerszámokat és a legszükségesebb alkatrészeket raktáron tartjuk és igény esetén azonnal biztosítjuk.

Alketrészrendelésést kétféleképpen tudja leadni

  • A megrendelő nyomtatvány kitöltésével és elküldésével cégünkhöz (fax: 76/481-759)
  • Űrlap segítségével, amelyet lentebb, a "Alkatrész rendelés" gomra kattintva tölthet ki.

Fagépszer Plusz Kft.

  • Cím

    6000 Kecskemét, Úrrét tanya 79/A.

  • Mobil

    +36 (30) 370-1364

  • E-mail cím

Betöltés alatt...
Ajánlatkérés