Finanszírozás

Minden vállalkozás szeretne olyan gépekkel, technológiával dolgozni, amelyek megbízhatóság, gazdaságosság, termékminőség szempontjából a legmesszebbmenőkig megfelelnek a gazdasági környezet követelményeinek.

A mai viszonyok mellett ilyen beruházásokat saját erőből végrehajtani nagy terhet jelent, és nem is észszerű. Több olyan finanszírozási lehetőség áll rendelkezésre, melyek segítségével gyorsan, alacsony járulékos költséggel valósíthatók meg a nyereséget termelő beruházások.

Eme lehetőségek közül mi testre szabottan ajánljuk Önöknek azt a módozatot, amely az aktuális helyzetüknek a legjobban megfelel:

Pályázatok

Széchenyi 2020 pályázati portál.

Lízing

Jelen időkben is működő finanszírozási forma. Nem kíván hosszadalmas utánajárást, procedúrát. Nem kell évekig takarékoskodni, nem kell elvenni a forgóeszközerőt, miknek következtében az élet elhalad mellettünk. Lízingpartnereink rugalmasan állnak minden időben rendelkezésünkre. Többféle egyénre szabott, választható konstrukciót kínálnak.

Hitel

Sajátos esetekben rendelkezésre áll különböző források felhasználási lehetősége. Ezen eseteket személyes konzultáció alapján tudjuk meghatározni és a rendelkezésre álló források közül a megfelelőt kiválasztani.

Érdeklődjön, kérje segítségünket!

Fagépszer Plusz Kft.

  • Cím

    6000 Kecskemét, Úrrét tanya 79/A.

  • Mobil

    +36 (30) 370-1364

  • E-mail cím

Betöltés alatt...
Ajánlatkérés