Új gyártócsarnok a Fagépszer Plusz Kft. telephelyén

2020 július 7. kedd

A 2019. augusztusában elkezdett munkálatok után 2020. június 5-én kezdte meg működését a Fagépszer Plusz Kft. az új telephelyen, ahol az eddigi gépkereskedelemmel és gépszervizzel kapcsolatos tevékenységek mellett már bizonyos fémalkatrészek gyártása is tervben van.

Az összesen 163 818 632 Ft-os beruházást elsősorban a megváltozott piaci körülmények indokolták, melyek következtében merült fel az igény egy új gyártócsarnok felépítésére a régi korszerűsítése helyett.

Fagépszer Plusz Kft. új csarnok építése

Az építkezést, állami támogatás keretében, a Fagépszer által 2017-ben elnyert „Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében” című, GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-01250 kódszámú pályázat is segítette.

A 4.500 m2-es telekterületen került végül kialakításra egy 640 m2-es épület modern berendezésekkel, új infrastruktúrával, megfelelő logisztikával, korszerűbb irodákkal (180 m2). A felépült csarnokon belül pedig megtalálhatóak még a raktárak, egy javító műhely, valamint a bemutató gépek megtekintésére van lehetőség.

A Fagépszer Plusz Kft. új telephelyén továbbra is komplett, hatékony és gazdaságos megoldásokat biztosít a faiparban felmerülő termelési problémákra!

Fagépszer Plusz Kft. telephely

Keresse fel a kecskeméti Fagépszer Plusz Kft. irodáját telefonon vagy email-ben, és kérje szakértőink segítségét, ha az Ön üzemében is a Fagépszer hatékony faipari gépeire és szolgáltatásaira van szükség. A honlapon kívül a közösségi média népszerű platformjain is jelen vagyunk: a Facebook és Instagram oldalakon, ahol további részletek kerülnek megosztásra a termékekkel, újdonságokkal, szolgáltatásokkal kapcsolatban.

Fagépszer Plusz Kft.

  • Cím

    6000 Kecskemét, Úrrét tanya 79/A.

  • Mobil

    +36 (30) 370-1364

  • E-mail cím

Betöltés alatt...
Ajánlatkérés