Kontaktcsiszológépek a Fagépszer Plusz Kft.-től

2021 május 31. hétfő

A Pfiffer Bútor Kft. (1994) Magyarország egyik meghatározó tömörfa bútor gyártója, ami kizárólag tömörfából készíti bútorait, illetve kiegészítőit. A móri székhelyű vállalkozás 2019-ben sikeresen megpályázta a kutatás-fejlesztési célú, GINOP-2.1.2-8-1-4-16 kódjelű pályázati kiírást. A pályázati támogatással, valamint önerővel egy teljesen új technológiával készülő termékcsaládot vezettek be, amihez egy 160 cm munkaszélességű, 8 megmunkáló-egységes, kombinált gyalu- és kontaktcsiszoló gépet vásároltak, a Fagépszer Plusz Kft.-től.

Kontaktcsiszológép

A WEBER KSF-8-1600 kontaktcsiszológép méretében és tudásszintjében a leguniverzálisabb berendezésnek számít egész Közép-Európában, így a vállalkozás számára ez a lehetőség hatalmas előnyt jelenthet. A projekt keretein belül megvásárolt 12 tonnás berendezés 6,5 méter hosszú. Az új gép tökéletesen megmunkált és természetes felületet biztosít.

A magyar tulajdonú vállalkozás számára most már nemcsak a 26 év alatt szerzett tapasztalat és szakmai tudás, hanem az egyik legmodernebb technika is rendelkezésre áll, amelynek segítségével a farönkök feldolgozásától, a kézi és gépi megmunkáláson keresztül, egészen a felületkezelésig, minden egyes munkafolyamat házon belül kivitelezhetővé vált.

"Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a magyar kormánynak a kutatás-fejlesztéshez és a gépbeszerzéshez nyújtott nagyösszegű támogatásért, amely nélkül nem tudtunk volna ilyen gyorsan ekkorát fejlődni." - Pfiffer János, a Pfiffer Bútor Kft. ügyvezetője.

Fagépszer Plusz Kft.

  • Cím

    6000 Kecskemét, Úrrét tanya 79/A.

  • Mobil

    +36 (30) 370-1364

  • E-mail cím

Betöltés alatt...
Ajánlatkérés