Központi por- és forgácselszívó szűrőberendezés

Jelenleg a termékhez nincs feltöltve kapcsolódó termékvideó. Amennyiben megtekintené további termékvideóinkat, kattintson ide.

Termékjellemzők

NESTRO zsákos szűrő 


Belső és külső felállításra alkalmas berendezések maximum 61 m2 szűrőfelülettel. Az építési magasság a burkolattal = épület belmagasság + 380 mm (burkolat csak a szűrőtömlőkhöz). A szűrőberendezés tartalmazza a motoros tisztítást és a nyomáskapcsolót, de a vezérlést nem. A burkolatban van két 800 x 800 mm szervizajtó és száraz oltóvezeték.

 

NESTRO konténeres szűrő 

 NESTRO konténeres szűrő működés közben

A konténeres szűrőberendezés külső felállításra, elsősorban tiszta-szívott rendszerben alkalmazható. Maximum 95 m2 szűrőfelülettel kb. 13.000 m3/h levegő szűrésére használható. A ventilátor a szűrőház mellett, illetve annak felső szintjén hangszigetelt kabinban is elhelyezhető.

 

NESTRO silószűrők

NESTRO siló szűrők működés közben

Meglévő tárolók födémre felállítható, költségkímélő megoldás. A silószűrők 28 különböző méretben (18 m2 - 800 m2 szűrőfelülettel) készülnek. Az egyenletes lépcsőzetes kialakításnak köszönhetően, minden légmennyiség-igényhez a megfelelő szűrőfelület áll rendelkezésre. A kialakítása miatt bármikor bővíthető. A silószűrők beltérre is beépíthetők, ekkor burkolat nélkül készülnek, illetve a siló tetejére is építhetők, ekkor időjárásálló burkolattal készülnek.

 

NESTRO silók

NESTRO telepített silók működés közben

A folyton változó piac rugalmas megoldásokat követel. Számunkra ez azt jelenti, hogy a berendezéseinket sokoldalúra, hatékonyra alakítjuk, hogy ügyfeleink számára legnagyobb hasznot termeljék. Örömmel jelentjük be, hogy NESTRO-berendezések még rugalmasabbak az új generációs lemezsilóval. A NESTRO lemez siló, ellentétben egy beton silóval teljesen lebontható és egy másik helyre áttelepíthető, újraépíthető. A NESTRO lemez siló egy összecsavarozott, 100%-acél szerkezet önhordó tetővel. Így nem csak a hosszú távú érték megőrzés garantált, még egy telephely változtatás sem igényel új befektetést. Por és forgács tárolása akár 287 m3-ig alkalmas, szétszerelhető, áttelepíthető változatban is. És ami a legjobb: egy hasonló beton siló árához képest 30%-ot takaríthat meg a teljes beruházásból!

 

NESTRO közbenső- és túlnyomásos szűrők

NESTRO közbenső- és túlnyomásos szűrők telepítve a műhely mellett

Elemes építésű szűrőház, amely a műhely mellett helyezhető el. A hulladék folyamatos elszállításáról gondoskodni kell, amely történhet konténerbe vagy transzport vezetéken keresztül egy tárolóba. A szűrők 2 mm-es horganyzott acéllemez-burkolattal készülnek, rázómotoros tisztítással, szervizajtókkal, robbanó-hasadó felületekkel (2 elemenként), tűzi-oltóvíz csővezetékkel és nyomáskülönbség-kapcsolóval a szűrőzsákok eltömődöttségének felügyeletéhez.

 

NESTRO Vákuumos szűrőberendezés

 

A Nestro Hungária Kft. vákumos szűrőházai a legfejlettebb technika szerint, az érvényben lévő szabványoknak megfelelően készülnek.

 

NESTRO kompakt elszívó berendezések

NESTRO kompakt elszívó berendezés

NESTRO porelszívó berendezései megfelelnek mindek műszaki előírásnak, alkalmasak egy vagy több gép egyidejű elszívására. A faporhoz hasonló anyagok, mint pl. műanyag, bőr, liszt elszívására is használhatók.

 

NESTRO Ciklonok

Acéllemezből készült NESTRO ciklon

A Nestro Hungária Kft. által gyártott ciklonok minimum 2mm vastag, kopásálló, horganyzott acéllemezből készülnek, így rendkívül tartós leválasztónak tekinthető. Az általunk méretezett és legyárott ciklonok igény esetén forgócellás adagolóval is felszerelhető az egyenletes és nyomásmentes porkiadagolás érdekében.

A Nestro Hungária Kft. NZ típusú előleválasztó ciklonja nagyban csökkenti az utószűrők porterhelését. Alkalmazástól és a por minőségétől függően különböző méretű ciklonok gyárthatók, amelyekkel különböző méretű és mennyiségű port, forgácsot lehet leválasztani.

 

NESTRO mobil elszívók 

Egyedi porelszívásra használható egy zsákos NESTRO mobil elszívó

Egyedi porelszívásra használható 1 zsákos mobilelszívó berendezések.

 

NESTRO Transzport ventilátorok szívott-nyomott rendszerben

 

NESTRO Transzport ventilátorok szívott-nyomott rendszerben

A Nestro ventilátorokat 30-462.000 m³/h teljesítményig gyárt. Minél magasabb a hatásfok, annál kevesebb energiaszükséglet, tehát a gazdaságosság a hatásfoktól függ. Alapvetően úgy különböztetjük meg a ventilátorokat, hogy a tisztított vagy a tisztítatlan levegővel érintkeznek. A transzport ventilátorok tisztítatlan levegővel érintkeznek, nyitott járókerékkel készülnek. A Nestro ventilátorai sok variációban készülnek. Minden helyzetre a megfelelő ventilátort választjuk ki Önnek. Energia-megtakarítás a levegő mennyiségének szabályozásával (pl. elzáróretesz) csak a névleges teljesítmény 60%-ig lehetséges. Ha a ventilátor egy frekvenciaváltóval fokozat mentesen szabályozott, a teljesítménye a névleges érték 20% -ig lecsökkenthető.

 

 

NESTRO Elszívóventilátorok tiszta-szívott rendszerben

NESTRO Elszívóventilátorok tiszta-szívott rendszerben

A Nestro ventilátorokat 30-462.000 m³/h teljesítményig gyárt. Minél magasabb a hatásfok, annál kevesebb energiaszükséglet, tehát a gazdaságosság a hatásfoktól függ. Alapvetően úgy különböztetjük meg a ventilátorokat, hogy a tisztított vagy a tisztítatlan levegővel érintkeznek. A tisztított levegővel érintkező ventilátorok zárt járókerékkel készülnek. A Nestro ventilátorai sok variációban készülnek. Minden helyzetre a megfelelő ventilátort választjuk ki Önnek. Energia-megtakarítás a levegő mennyiségének szabályozásával (pl. elzáróretesz) csak a névleges teljesítmény 60%-ig lehetséges. Ha a ventilátor egy frekvenciaváltóval fokozat mentesen szabályozott, a teljesítménye a névleges érték 20% -ig lecsökkenthető. A ventilátor - egy hangszigetelt kabinba építve - nagyon alacsony zajszintet eredményez. A hangszigetelő kabinok sokféleképpen kialakíthatók.

 

NESTRO Aktívszenes elszívó 

NESTRO Aktívszenes elszívó melynek szűrőházában aktívszén töltet van

A szűrőházban aktívszén töltet van. Az alapárban lévő aktívszén töltet típusa AD3. Emelt nyomású elszívó ventilátor opcióként rendelhető hozzá. Kérésre egyedi kialakításban és műszaki paraméterekkel is gyártható. A szűrőházba a levegő a doboz alján elhelyezett nyíláson át érkezik. Alapkivitelnél a doboz tetején távozik. Ventilátoros kivitel esetén a ráhelyezett ventilátor vízszintes kifúvó nyílásán távozik. Amennyiben a szívott levegő gőzt, olajködöt, emulziót is szállít, úgy plusz szűrőegységek beépítése szükséges az aktívszenes elszívó egység elé.

Kérjen ajánlatot, és igényét személyre szabottan állítjuk össze.

Fagépszer Plusz Kft.

  • Cím

    6000 Kecskemét, Úrrét tanya 79/A.

  • Mobil

    +36 (30) 370-1364

  • E-mail cím

Betöltés alatt...
Ajánlatkérés