Festékköd elszívás

Festékköd-elszívók: légkezelő berendezések

Termékjellemzők

NESTRO légkezelő berendezés (NZL)

Alacsony zajszintű ventilátorral, vízfűtésű léghevítő-regiszterrel, könnyen cserélhető előszűrővel, légbeszívó-, keverőkamrával, nyomó- és szívóoldali vitorlavászon csatlakozással.

NESTRO légkezelő berendezés NZL és főbb részei

Ventilátoregység:

Beépített kétoldali szívó sugárventilátorral horganyzott kivitelben; alternatíva: nagyteljesítményű csőventilátor visszafelé hajlított ventilátorlapátokkal. A forgókerék statikusan és dinamikusan kiegyensúlyozott, a csapágyazás halk és erős görgőscsapágyazás. A meghajtás e háromfázisú motorral, ékszíjhajtással történik. A ventilátor egy sugárirányú tartón illetve alapkereten lengésmentesen rögzített. Alternatíva: Beépített kétoldalú, ill. egyoldalú szívó sugárirányú ventilátor, elektromosan 100%-an fokozatmentesen illetve fokozatosan állítható.

Fűtőegység:

Rézcsövekből és alulamellákból álló kihúzható hőcserélővel, ill. horganyzott acél hőcserélő a kezelőoldalon a fűtőközeg kiálló előre és visszatérő csatlakozócsövekkel. Az átmenő nyílások műanyag, ill. gumi rozettával fedettek.

Keverő-, szűrő-, és fűtőegység Kihúzható szűrő V-alakú beépített tisztítható szűrőanyag (EU 3) ill., kihúzható lapos-szűrő (EU 3).

Elszívóidom (felár ellenében) beépített zsalukkal összekapcsolt egymással szemben forgó profillemezből, kívül elhelyezkedő rudazatból és állítókarból a kézi vagy mechanikus (motoros) mozgatáshoz áll. Az NZL 250/1 típustól a zsalu-csappantyúk elrendezése a készüléken belül is lehetséges.

Beépített NESTRO légkezelő berendezés NZL

További részletek

Szikkasztó légcsatorna és befúvó álmenyezet

Beépített NESTRO szikkasztó légcsatorna és befúvó álmennyezet

Festőműhelyek szikkasztóterében alkalmazható. A kismértékű elszívásról egy csőventilátor gondoskodik. A száradás során a levegőbe kerülő oldószeres gőzök így eltávolíthatók a helységből.

Beépített NESTRO befúvó álmennyezet

Kérjen ajánlatot, és igényét személyre szabottan állítjuk össze.

Fagépszer Plusz Kft.

  • Cím

    6000 Kecskemét, Úrrét tanya 79/A.

  • Mobil

    +36 (30) 370-1364

  • E-mail cím

Betöltés alatt...
Ajánlatkérés