Cégtörténet

A Kecskemét-katonatelepi székhelyű Fagépszer Kft. 1992 októberében faipari gépjavítási és szerszámélezési tevékenységgel alakult. Az időközben magántulajdonba került és saját telephelyre költözött vállalkozás tevékenységi köre faipari gépek és szerszámok, majd különböző bútoripari alap- és segédanyagok kereskedelmével bővült ki. Az évek előrehaladtával a faipari gépek forgalmazása egyre nagyobb hangsúlyt kapott vállalatunk tevékenységében. A világ élvonalába tartozó gyártók választottak hazai képviselőiknek (WEINIG, GreCon, Dimter, Raimann, Stegherr, S+S, FRIULMAC, stb.) és bízták ránk termékeik kereskedelmét, szervizét.

2005 szeptember 1-jével egy cégmegosztás eredményeként a FAGÉPSZER Kft. letisztult kereskedelmi irányvonalakkal, ettől kezdődően az új faipari gépek forgalmazására fektet hangsúlyt. A másodlagos fafeldolgozás, az asztalosipar különböző szektoraiban tevékenykedő hazai kis-, közép- és nagyvállalkozások igényeinek kielégítésére berendezkedett vállalatunk az említett márkaképviseleteknek köszönhetően rendkívül széles választékban és értékarányos árakon kínálja a legmodernebb technológiával Nyugat-Európában gyártott berendezéseket, legyen szó akár egyetlen gépről, akár teljes technológiai sorról.

Szolgáltatásaink szorosan illeszkednek kereskedelmi tevékenységünkhöz. A különböző faipari gépek és technológiák megtervezése, gépszükségletének összeállítása, a kapcsolódó szaktanácsadás és a szerviztevékenység ügyfeleink igényeinek alapos megismerése után, gazdasági és minőségi szempontjaik szem előtt tartásával történik.

Tevékenységünk sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint referenciáink, illetve visszatérő ügyfeleink egyre nagyobb száma.

Fagépszer Plusz Kft.

  • Cím

    6000 Kecskemét, Viola u. 2. (Katonatelep)

  • Telefonszám

    +36 (76) 504-434 / +36 (76) 504-326

  • Mobil

    +36 (30) 370-1364

  • E-mail cím

Betöltés alatt...
Ajánlatkérés